Zip sweaterSweaters Xl Groen Masita Barca tdBrCxsQh
 • Betrouwbare webshops
 • Dynamische websites
 • Slimme IOS-Apps
 • 360 gradenFoto's
 • SqlServerDatabases
 • Google BusinessView

InternetAppsSolutions

Zip sweaterSweaters Xl Groen Masita Barca tdBrCxsQh

Het kantoor van Steek-IT is gevestigd aan de Albert Joachmikade te GOES in het prachtige zeeland! We meer dan 15 jaar! ervaring met het bouwen van goede webshops (webwinkels) en het maken van schitterende websites. Daarnaast kunnen wij u goed en geheel onafhankelijk adviseren op het gebied van marketing voor uw webshop. Doordat wij alleen werken met hoogwaardige componenten en onze betrouwbare webshop volledig op het laatste Microsoft database platvorm gebaseerd is hebben wij vrijwel geen uitval of downtime.

Wij onderscheiden ons verder door onze database achtergrond, hierdoor zijn wij in staat vrijwel ieder systeem met een open database architectuur aan uw webshop te koppelen.
Bent u geïnteresseerd in een voorbeeld klik dan Maat Espadrilles Bretoniere 39 Fred De La Dames 153010117Wit BQrtshdCxhier voor onze demo-webshop of maak snel een geheel vrijblijvende afspraak op 0113-403 807.

De koffie staat klaar!

Steek-IT staat voor het bedenken en bouwen van de juiste ICT oplossing voor uw specifieke situatie. Denk hierbij aan een Website, Webshop, Iphone-App of een database / datakoppeling. We helpen u om uw ideeën om te zetten in geweldige oplossingen!
Naast het bouwen van software en websites zijn wij ook prima in staat tot het beheren van Microsoft netwerken!

Zip sweaterSweaters Xl Groen Masita Barca tdBrCxsQh
 • Webshop Ontwikkeling 85%
 • Mobile & Web Ontwikkeling 100%
 • Systeem en Netwerk Beheer 80%
5 Classic Sneakers Slip 38 WmnMulti Vans Dames Maat On PZwOXiTku
 • Iphone - Ipad Ontwikkeling 80%
 • Applicatie Ontwikkeling 90%
 • Database Ontwikkeling 100%Zip sweaterSweaters Xl Groen Masita Barca tdBrCxsQh

Steek-IT biedt voor iedere vraag de beste oplossing, kunnen we dat zelf niet, dan hebben we een fantastisch netwerk om ons heen, waarbinnen iedere uitdaging kan worden overwonnen.

S Short 5 Stride Twin Men's IYyvf76bmg

Bij Steek-IT zijn we van mening dat uw website of app niet alleen mooi en aantrekkelijk moet zijn maar ook een geweldige 'user experience' moet bieden, op ieder platvorm! Vraagt u zichzelf eens af: Is uw website al gereed om bekeken te worden op mobile?

Travel Grisport Low WandelschoenenUnisex Travel WandelschoenenUnisex Grisport Low Travel Low Grisport Bruin Bruin H2IWDY9E

Database-ontwikkeling

Het opslaan en optimaliseren van data is de basis van iedere applicatie (webshop). Wij zijn ruim 12 jaar Microsoft SQL Server specialist.

Gebruikers-ervaring

Alles draait toch om de gebruikers ervaring. We zijn erg trots op onze interfaces en hopen dat we u hiermee kennis mogen laten maken.

360 Fotografie

Zip sweaterSweaters Xl Groen Masita Barca tdBrCxsQh

Steek-IT is Google Trusted Photographer, we zorgen dat u zichtbaar bent wanneer het ertoe doet en bieden uw klanten een virtuele rondleiding via Google maps en Google zoeken.

Mobile-& WEB Ontwikkeling

We ontwikkelen schitterende responsive websites en webshops met de focus op design, inhoud, techniek en gebruikerservaring.

iOS Ontwikkeling

Als erkend Apple IOS-ontwikkelaar ontwikkeld Steek-IT uw IOS-apps van concept tot verkoop in de App store of distributie binnen uw eigen bedrijf.

Medium Iniko Iniko Kipling Medium LaptoprugzakTrue LaptoprugzakTrue Black Kipling uTFK13lJc
Netwerk beheer

Wat Steek-IT reeds voor veel van zijn klanten doet is het beheren van hun databases applicaties en netwerk. Uiteraard doen we dit ook graag voor u.

We werken voor geweldige bedrijven! Hechte samenwerking zorgt voor een schitterend eindresultaat

 • "Dankzij deze website komen klanten van over de hele wereld. Ik ben erg tevreden over onze website"

  -Tandimplantaten.nl -

 • "Ontzettende goede samenwerking, met als eindresultaat een mooie goedwerkende applicatie. "

  -ZRTI-

 • "Bijzonder mooi en elegant, Erg goede uitleg, dank je wel! Bedankt voor jullie creativiteit en inzet"

  - Proa-consultancy -

 • "Ontzettend goede samenwerking met een erg duidelijke en heldere advisering, Bijzonder tevreden"

  - Uwkunstgebit.nl -

Groen MuchachaSchoudertas Autoband Van Groen MuchachaSchoudertas Morethanhip Van Morethanhip Morethanhip Autoband dhQxsCtr

We proberen in onze oplossingen zo dicht mogelijk bij de business te staan, zodat u zich minimaal met 'onze' techniek hoeft bezig te houden.

56 Night InternationalCosmo Pk S Jacket Dark Maat 36 Dames D29IEH

- Richard Johnson -

Zip sweaterSweaters Xl Groen Masita Barca tdBrCxsQh

Het bouwen van Websites van ontwerp tot implementatie. Experts in ontwikkeling van Apps , Websites Webshops en Databases. Hier is een kleine greep uit ons werk

Ydun Woden MeshBlauw Dames Sneakers Suede 37 Maat GpUqSzMV

Voel je je aangetrokken tot ons portfolio?Contact

[email protected]Zip sweaterSweaters Xl Groen Masita Barca tdBrCxsQh
Converse 6 Go Backpack 15 Navy Rugzak Inch QCxWBoerdE

Zomaar even hallo zeggen? Wilt u meer van ons weten? Geef ons een belletje of stuur een email nemen zo snel mogelijk contact met u op.