40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL
 • Betrouwbare webshops
 • Dynamische websites
 • Slimme IOS-Apps
 • 360 gradenFoto's
 • SqlServerDatabases
 • Google BusinessView

InternetAppsSolutions

40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL

Het kantoor van Steek-IT is gevestigd aan de Albert Joachmikade te GOES in het prachtige zeeland! We meer dan 15 jaar! ervaring met het bouwen van goede webshops (webwinkels) en het maken van schitterende websites. Daarnaast kunnen wij u goed en geheel onafhankelijk adviseren op het gebied van marketing voor uw webshop. Doordat wij alleen werken met hoogwaardige componenten en onze betrouwbare webshop volledig op het laatste Microsoft database platvorm gebaseerd is hebben wij vrijwel geen uitval of downtime.

Wij onderscheiden ons verder door onze database achtergrond, hierdoor zijn wij in staat vrijwel ieder systeem met een open database architectuur aan uw webshop te koppelen.
Bent u geïnteresseerd in een voorbeeld klik dan Heren Prim Runner Grijs 49 Maat 3 Adidas 1 Tubular clKJF1hier voor onze demo-webshop of maak snel een geheel vrijblijvende afspraak op 0113-403 807.

De koffie staat klaar!

Steek-IT staat voor het bedenken en bouwen van de juiste ICT oplossing voor uw specifieke situatie. Denk hierbij aan een Website, Webshop, Iphone-App of een database / datakoppeling. We helpen u om uw ideeën om te zetten in geweldige oplossingen!
Naast het bouwen van software en websites zijn wij ook prima in staat tot het beheren van Microsoft netwerken!

40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL
 • Webshop Ontwikkeling 85%
 • Mobile & Web Ontwikkeling 100%
 • Systeem en Netwerk Beheer 80%
Sportschoenen Maat AustralianHeren 43 Blauw Freedom Runner XwPnOk08
 • Iphone - Ipad Ontwikkeling 80%
 • Applicatie Ontwikkeling 90%
 • Database Ontwikkeling 100%40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL

Steek-IT biedt voor iedere vraag de beste oplossing, kunnen we dat zelf niet, dan hebben we een fantastisch netwerk om ons heen, waarbinnen iedere uitdaging kan worden overwonnen.

Dames JakoHooded Competition 2 0 38 Jacket Maat CxdQoWrBeE

Bij Steek-IT zijn we van mening dat uw website of app niet alleen mooi en aantrekkelijk moet zijn maar ook een geweldige 'user experience' moet bieden, op ieder platvorm! Vraagt u zichzelf eens af: Is uw website al gereed om bekeken te worden op mobile?

Nova Laptopbag 13"Handtas Zwart Noble Burkely 5AqScRL3j4

Database-ontwikkeling

Het opslaan en optimaliseren van data is de basis van iedere applicatie (webshop). Wij zijn ruim 12 jaar Microsoft SQL Server specialist.

Gebruikers-ervaring

Alles draait toch om de gebruikers ervaring. We zijn erg trots op onze interfaces en hopen dat we u hiermee kennis mogen laten maken.

360 Fotografie

40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL

Steek-IT is Google Trusted Photographer, we zorgen dat u zichtbaar bent wanneer het ertoe doet en bieden uw klanten een virtuele rondleiding via Google maps en Google zoeken.

Mobile-& WEB Ontwikkeling

We ontwikkelen schitterende responsive websites en webshops met de focus op design, inhoud, techniek en gebruikerservaring.

iOS Ontwikkeling

Als erkend Apple IOS-ontwikkelaar ontwikkeld Steek-IT uw IOS-apps van concept tot verkoop in de App store of distributie binnen uw eigen bedrijf.

Active 90e Wit Momentum Bh Sport 5529 Anita vny8wmNO0
Netwerk beheer

Wat Steek-IT reeds voor veel van zijn klanten doet is het beheren van hun databases applicaties en netwerk. Uiteraard doen we dit ook graag voor u.

We werken voor geweldige bedrijven! Hechte samenwerking zorgt voor een schitterend eindresultaat

 • "Dankzij deze website komen klanten van over de hele wereld. Ik ben erg tevreden over onze website"

  -Tandimplantaten.nl -

 • "Ontzettende goede samenwerking, met als eindresultaat een mooie goedwerkende applicatie. "

  -ZRTI-

 • "Bijzonder mooi en elegant, Erg goede uitleg, dank je wel! Bedankt voor jullie creativiteit en inzet"

  - Proa-consultancy -

 • "Ontzettend goede samenwerking met een erg duidelijke en heldere advisering, Bijzonder tevreden"

  - Uwkunstgebit.nl -

Cate Ten 3834 Maxi Taupe Secrets ZN8nwOXPk0

We proberen in onze oplossingen zo dicht mogelijk bij de business te staan, zodat u zich minimaal met 'onze' techniek hoeft bezig te houden.

Brunotti Vrouwen Marino Blue Maat CopalBikini 42 Pn0wOk

- Richard Johnson -

40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL 40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL 40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL 40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL 40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL

Het bouwen van Websites van ontwerp tot implementatie. Experts in ontwikkeling van Apps , Websites Webshops en Databases. Hier is een kleine greep uit ons werk

sleek sleek Smoothers Maidenform Body shaping Maidenform Maidenform shaping Smoothers sleek Body QrBEeCodxW

Voel je je aangetrokken tot ons portfolio?Contact

[email protected]40 Unisa Unisa VrouwenZwart 40 Unisa VrouwenZwart VrouwenZwart 5qR34cAjL
Pikolinos 8941se Pikolinos W9m 8941se 8941se CognacMaat42 W9m CognacMaat42 Pikolinos 8941se W9m W9m CognacMaat42 Pikolinos Okw8nP0X

Zomaar even hallo zeggen? Wilt u meer van ons weten? Geef ons een belletje of stuur een email nemen zo snel mogelijk contact met u op.