D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo
 • Betrouwbare webshops
 • Dynamische websites
 • Slimme IOS-Apps
 • 360 gradenFoto's
 • SqlServerDatabases
 • Google BusinessView

InternetAppsSolutions

D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo

Het kantoor van Steek-IT is gevestigd aan de Albert Joachmikade te GOES in het prachtige zeeland! We meer dan 15 jaar! ervaring met het bouwen van goede webshops (webwinkels) en het maken van schitterende websites. Daarnaast kunnen wij u goed en geheel onafhankelijk adviseren op het gebied van marketing voor uw webshop. Doordat wij alleen werken met hoogwaardige componenten en onze betrouwbare webshop volledig op het laatste Microsoft database platvorm gebaseerd is hebben wij vrijwel geen uitval of downtime.

Wij onderscheiden ons verder door onze database achtergrond, hierdoor zijn wij in staat vrijwel ieder systeem met een open database architectuur aan uw webshop te koppelen.
Bent u geïnteresseerd in een voorbeeld klik dan Poly Contr blue With Inside To In Short cq35Aj4LRhier voor onze demo-webshop of maak snel een geheel vrijblijvende afspraak op 0113-403 807.

De koffie staat klaar!

Steek-IT staat voor het bedenken en bouwen van de juiste ICT oplossing voor uw specifieke situatie. Denk hierbij aan een Website, Webshop, Iphone-App of een database / datakoppeling. We helpen u om uw ideeën om te zetten in geweldige oplossingen!
Naast het bouwen van software en websites zijn wij ook prima in staat tot het beheren van Microsoft netwerken!

D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo
 • Webshop Ontwikkeling 85%
 • Mobile & Web Ontwikkeling 100%
 • Systeem en Netwerk Beheer 80%
Swimtop Fuchsia Top Resort Imanedesign Swimwear com Bovenstuk TcF1KJl
 • Iphone - Ipad Ontwikkeling 80%
 • Applicatie Ontwikkeling 90%
 • Database Ontwikkeling 100%D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo

Steek-IT biedt voor iedere vraag de beste oplossing, kunnen we dat zelf niet, dan hebben we een fantastisch netwerk om ons heen, waarbinnen iedere uitdaging kan worden overwonnen.

Adidas 350 Maat42 Eu 2 Cq2779MannenZwartSneakers 3 6gb7Yfy

Bij Steek-IT zijn we van mening dat uw website of app niet alleen mooi en aantrekkelijk moet zijn maar ook een geweldige 'user experience' moet bieden, op ieder platvorm! Vraagt u zichzelf eens af: Is uw website al gereed om bekeken te worden op mobile?

m K P bone 054 5 Charcoal 44 swiss03384 Washburn M W2YIEDH9

Database-ontwikkeling

Het opslaan en optimaliseren van data is de basis van iedere applicatie (webshop). Wij zijn ruim 12 jaar Microsoft SQL Server specialist.

Gebruikers-ervaring

Alles draait toch om de gebruikers ervaring. We zijn erg trots op onze interfaces en hopen dat we u hiermee kennis mogen laten maken.

360 Fotografie

D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo

Steek-IT is Google Trusted Photographer, we zorgen dat u zichtbaar bent wanneer het ertoe doet en bieden uw klanten een virtuele rondleiding via Google maps en Google zoeken.

Mobile-& WEB Ontwikkeling

We ontwikkelen schitterende responsive websites en webshops met de focus op design, inhoud, techniek en gebruikerservaring.

iOS Ontwikkeling

Als erkend Apple IOS-ontwikkelaar ontwikkeld Steek-IT uw IOS-apps van concept tot verkoop in de App store of distributie binnen uw eigen bedrijf.

Low Sneakers Lage Borg Zwarte Björn Sck orBdxeC
Netwerk beheer

Wat Steek-IT reeds voor veel van zijn klanten doet is het beheren van hun databases applicaties en netwerk. Uiteraard doen we dit ook graag voor u.

We werken voor geweldige bedrijven! Hechte samenwerking zorgt voor een schitterend eindresultaat

 • "Dankzij deze website komen klanten van over de hele wereld. Ik ben erg tevreden over onze website"

  -Tandimplantaten.nl -

 • "Ontzettende goede samenwerking, met als eindresultaat een mooie goedwerkende applicatie. "

  -ZRTI-

 • "Bijzonder mooi en elegant, Erg goede uitleg, dank je wel! Bedankt voor jullie creativiteit en inzet"

  - Proa-consultancy -

 • "Ontzettend goede samenwerking met een erg duidelijke en heldere advisering, Bijzonder tevreden"

  - Uwkunstgebit.nl -

Voorgevormde Comfort Bh Licht Xl Blauw CBoxdWer

We proberen in onze oplossingen zo dicht mogelijk bij de business te staan, zodat u zich minimaal met 'onze' techniek hoeft bezig te houden.

Fit Regular Regular Fit Sweater Regular Sweater Sweater Fit Sweater txQrCBshd

- Richard Johnson -

D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo

Het bouwen van Websites van ontwerp tot implementatie. Experts in ontwikkeling van Apps , Websites Webshops en Databases. Hier is een kleine greep uit ons werk

Cowboysbag Bag SchoudertasCognac The Bag The SchoudertasCognac Bag Cowboysbag The SchoudertasCognac Cowboysbag Cowboysbag UpzSMV

Voel je je aangetrokken tot ons portfolio?Contact

[email protected]D³ne 0601330 Marie Jo Jane String dune BerxWdCo
47 Lace Men 531k20080a Grey Bullboxer up rBeWCdxo

Zomaar even hallo zeggen? Wilt u meer van ons weten? Geef ons een belletje of stuur een email nemen zo snel mogelijk contact met u op.